Les mer om oss

Vi er en liten familiebedrift med et stort hjerte for motorsport. Siden 1992 har vi vært i motorsportmiljøet, til stor glede for oss alle. 

Vi er importører av Scorpa, JTG, TM og Oset på motorsykkelfronten. Vi selger Clice og Wulfsport klær. Airoh, Alpinestars, Forma og Progrip er merker vi forhandler på utstyrssiden. Av oljer, sprayer og såper selger vi Rock oil og Vrooam.  


Det begynte med Thomas som startet med trial i 1992. Lene fulgte på året etter. Det skulle vise seg å bli et livslangt forhold til motorsporten. Atle og Berit fulgte opp med stort engasjement, og har gjennom to tiår brukt alt av ferie og penger på at deres barn skulle få dyrke motorsporten. 

Thomas valgte etter noen år på trialsykkelen å gå over til enduro, der han kjørte på landslaget, deltok på six-days og en rekke EM. 

Lene ble i trialen, og kjørte på landslaget i ca 15 år. Hun er flere ganger Norgesmester og Nordisk mester, har pallplasser internasjonalt i EM og VM og besitter to kongepokaler. 

Atle og Berit har vært aktive i oppfølgingen og kjørt Norge og Europa rundt for å støtte opp under satsingen.  

Thomas sitt ønske ble etterhvert å drive butikk med fokus på motorsport. Han kjøpte derfor opp Gas Gas Norge i 2008. Dette drev han i flere år. 

I 2013 gikk Atle, Berit og Lene inn på eiersiden av firmaet. Det er dette som i dag er Mototek. 

Vi fire drifter bedriften og har stor glede av å treffe folk som er engasjerte i motorsporten. Vårt hovedmål er å være "størst på de små". Grunnen til det er at vi mener at man får ingen topp uten bredde. Derfor vil vi være med å legge grunnlaget for at motorsporten blir en stor breddeidrett, slik at det blir mange utøvere som driver med motorsport - og kanskje noen på sikt blir veldig gode. 

Vår butikk er åpen på kveldstid. Dette gjør at du enkelt kan komme i kontakt med oss utenom normal arbeidstid. Vi er også tilstede på en rekke konkurranser i løpet av sesongen. Alle Norges cup og NM er vil tilstede på, samt en del regions cup og treningssamlinger. Vi ønsker å yte god service for de som måtte trenge det og vil strekke oss langt for at de som kommer til oss skal få den hjelpen og det utstyret de trenger.